Pićini se emotivno oprostio od Crvene zvezde i Delija: “Nisam se adaptirao na stil, igrao sam za najveći klub”

Fudbaler Zvezde se oglasio na Instagramu

Kristijano Pićini je bivši igrač Crvene zvezde. Ta vest je vrlo brzo potvrđena danas od strane najtrofejnijeg kluba, odnsno od sportskog direktora Mitra Mrkele.

Pićini je imao ugovor do leta 2024. godne, ali je posle samo šest meseci završio svoju epizodu na Marakani. U međuvremenu se i sam fudbaler oglasio na društvenim mrežama.

On se zahvalio navijačima i klubu na boravku, istakavši da nije uspeo da pronađe sebe u Beogradu.

- Danas sam okončao svoj ugovor sa sada već bivšim klubom, tražio sam da to uradim nakon deset godina provedenih u Seriji A, Superligi i ligi Portugala. Nisam uspeo da se adaptiram na drugačiji stil fudbala, navike i druge stvari. Kao rezultat svega toga, nisam bio srećan, nisam dostigao svoje limite. Drago mi je što sam igrao za najveći klub za Balkanu, što sam iskusio atmosferu na Marakani i što sam upoznao neverovatne navijače, ali ne želim da ismevam sebe, a još manje klub, tako da sam odlučio da za dve godine ugovora koje su mi preostale, tim može da kupi novog igrača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Fudbal za mene nikada nije bilo pitanje novca, još manje nakon povrede iz 2019. godine, igram da bih uživao, da bih osetio strast i ako to ne mogu da nađem, povući ću se u stranu. Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača - napisao je Pičini na Instagramu.

Telegraf.rs