PETORICA NAPUŠTAJU ZVEZDU: Već im je rečeno da traže novi klub

Pojačanja su se gomilala, neki su dobili pravu šansu i nisu je iskoristili, drugi može se reći i ne baš. Ipak bilo kako bilo sledi velika decembarska rasprodaja. Pored Bena koji u zimskom prelaznom roku ide gotovo sigurno jer ako ne ode na leto je slobodan igrač, Zvezda se odriče još četvorice. 

Dejan Meleg prosto nije uspeo, njegova forma je u ogromnom padu i gotovo je sigurno da će teško ikada da se vrati na ono što je bivši kapiten Vojvodine bio, čak ne blista ni u Radičkom iz Niša. Poruka za njega je da slobodno potraži novi klub.

Slična priča je i sa Erikom, od Jirke se zaista u prvi mah mnogo očekivalo, ali nije mnogo pokazao. Defanzivno je potpuno loš što u konstalaciji Milojevićeve postave prosto ne može ni u snu da bude jedna od opcija, dakle Slovak koji je poprilično plaćen ima zeleno svetlo za odlazak sa Marakane.

Jevtović koji je verovatno i jedini dobio pravu šansu sigurno je precrtan, bar dok je Milojević na klupi. Imao je Vladan dosta strpljenja sa njim, ali prosto nije išlo. Prelomni trenutak je utakmica sa Spartakom kada su i on i Veljko Simić potpuno škartirani od strane stratega crveno – belih.

Veljko Simić je dobio takođe ogromnu šansu, ali zaista ni u jednom trenutku nije bio na nivou. Čak forsiranje njegove igre izgledalo je kao da na silu mora da bude tu gde je, nije kupio navijače. Ide sigurno u decembru.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

I verovatno najnejasnija priča je Gajić. Došao je iz Bordoa, Uprava se svim silama borila da ga dovede i ostavi ali po dolasku dečko je potpuno nestao. Milojević mu nije dao ni blizu prave šanse dok je recimo za Gobelju imao veliko strpljenje. Posle odluke da ne bude licenciran za Ligu Šampiona stvari su jasne, Gajić razočaran u decembru odlazi sa Marakane.

Izvor: beogradskiportal.rs