Pešić SUROV nakon poraza: “Moramo da se pogledamo u ogledalo, nismo dobro ni fizički, ni psihički”

"Moramo da se pogledamo u ogledalo, nismo dobro ni fizički, ni psihički"

Napadač Zvezde samokritičan prema ekipi, ali i prema sebi

Fudbaleri Crvene zvezde nisu bili previše raspoloženi za priču nakon poraza od Trabzona (2:1), a profesionalizam prema novinarima, koji su prevalili put u jednom pravcu autobusom od 2.100 kilometara u trajanju od 33 sata, pokazao je Aleksandar Pešić, koji je bio jedan od retkih koji je stao i dao izjavu.

Pešić je bio prilično samokritičan, i prema sebi i prema igračima.

Prvo krećemo od sebe, primili smo dava gola iz naših grešaka, trebalo je i ja kod prvog gola da postavim nogu, ali možda je to i posledica tog mog prsta, pa sam se malo uplašio. Znamo da igramo loše, da je teška situacija, moramo svi da se pogledamo u ogledalo i da vidimo šta je problem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pešić kaže da ekipa nije ni fizički ni psihički na nivou.

To sam već rekao, i ja sam igrao protiv te ekipe prošle godine, igrao sam tu ligu, znam kako sam se osećao, posle Haife je sve krenulo nizbrdo. Moramo da pobedimo sledeću prvenstvenu utakmicu, posle imamo pauzu dve nedelje, to će biti presudno za nas, fizički nismo dobri, psihički nismo dobri, moramo da se izdignemo iz ovoga, imamo iskusne igrače i dobar tim. Imamo Saleta i Mirka, sad smo odjednom svi pali, krećem od sebe. 

Pešića muči povreda prsta na nozi, zbog kojeg

Ja sam imao dogovor sa trenerom da probam da izguram do kraja, ali sledeću mislim da neću igrati i probaću da rešim taj problem, da to sraste - zaključio je Pešić.

(Telegraf.rs)