PAVKOV VERUJE U ČUDO! Marakana će pevati “Pavkov’s on fire”

Napadač Zvezde veruje u čudo, nada se da će posle meča svi igrači biti junaci

Milan Pavkov je često u prošlosti bio heroj Crvene zvezde, a navijači posebno pamte njegovu partiju karijere kada je srušio svojim golovima moćni Liverpul na Marakani, i to u sezoni kada su postali šampioni Evrope.

Nadaju se Delije da nešto slično visoki momak iz Begeča može da ponovi protiv još jedne ostrvske ekipe - Glazgov Rendžersa.

Pavkov će biti u startnoj postavi protiv Škota, što je na konferenciji pred meč potvrdio i trener Dejan Stanković, koji očigledno sprema napad iz svih oružja na Marakani.

Pavkov je novinarima rekao da se nada uspehu ekipe, da je energija među igračima sjajna i da im prija što posle poraza od 3:0 u Glazgovu nisu dobili osude i kritike, već samo podršku od strane navijača i da im to uliva dodatnu snagu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pritisak uvek postoji, ali ako se prihvati na pravi način, pomogne ti da igraš bolje i da ga prisvojiš u svoju korist da ti pomogne - rekao je Pavkov na pitanje o pritisku uoči ovog meča.

Novinare je interesovalo može li ponovo da bude junak, kao što je to bilo protiv Liverpula.

Ako ostvarimo rezultat, svi ćemo biti junaci, jer je ekipa na prvom mestu. Da li ću junak biti ja ili neko drugi, bitno je da ekipa ostvari rezultat i da svi budemo junaci.

Dotakao se na podršku koju su dobili od navijača posle poraza u Škotskoj?

Naravno da nam znači što nema osuda, to je jako bitno u tim situacijama, volim što imamo podršku, rezultat je takav kakav je, jedan gol bi nam mnogo znači, ali ako se ponovi partija, da se realizuju šanse koje smo tamo imali i može da bude svašta.

Kako bi vam prijalo da posle meča vidite naslov United Kingdom of Milan Pavkov?

- Bilo bi lepo da se desi, potrudićemo se.

Pavkov je istakao i da je energija među igračima sjajna, što je preduslov za preokret.

- Ovo je meč koji može da nas digne u nebesa i da ispišemo istoriju. Sutra ćemo videti, spremamo se, daćemo sve od sebe, hemija među igračima je odlična, to je preduslov, odatle se počinje.

Pavkov ističe i da Zvezda mora da igra Evropu i da to mora da bude normalna pojava.

- Ranije sam govorio da je za Zvezdu najbitnije da igra u Evropi i da to mora da bude normalna pojava.

Nadaju se u taboru crveno-belih da će na Marakani imati sreće, što nije bio slučaj u Glazgovu, kao i da je Rendžers svoju sreću istrošio u Škotskoj.

- Nadam se da jesu, mi smo sa manjkom sreće bili tada, nadam se da će nam se vratiti sada - zaključio je napadač Zvezde.

Meč između Zvezde i Rendžersa na programu je od 18.45, a karata gotovo da više nema, pa će Marakana biti krcata.

(Telegraf.rs)