PAVKOV NIKAD BLIŽE ODLASKU IZ ZVEZDE: Kinezi nude čitavo bogatstvo za napadača (FOTO)

Uspeli su u Crvenoj zvezdi da zadrže Marka Marina ove zime iako je za sjajnog vezistu postojalo interesovanje iz Katara i Kine.

Ponuda Al Sada je odbijena, dok je sam igrač odbacio mogućnost selidbe u Kinu. Isto se ne može reći za napadača Milana Pavkova (25) koji bi do kraja meseca mogao da napuni klupsku kasu.

Za junaka beogradskog duela sa Liverpulom još uvek ne postoji konkretna ponuda, ali se u Zvezdi nadaju da bi do kraja meseca ona mogla da stigne iz Kine, piše "Žurnal".

Nije tajna da je Milan Pavkov tokom jeseni podigao tržišnu vrednost i da bi crveno-beli mogli da dobiju nekoliko miliona evra ukoliko odluče da ga prodaju već ove zime.

Eventualni odlazak Pavkova otvorio bi prostor i za mladog Dejana Joveljića, a pride bi bila zatvorena finansijska konstrukcija do kraja sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Portal "Mozzartsport" prenosi da je ove zime Zvezdi na naplatu stigao stari dug od 3.300.000 evra koji crveno-beli imaju prema "Poštanskoj štedionici", te da je i to jedan od razloga zbog kojih se prodaja Milana Pavkova nameće kao logično rešenje.

Prelazni rok u Kini traje još dve nedelje, odnosno do kraja februara, a mnogi klubovi još uvek nisu kompletirali "rostere", što znači da bi Pavkov mogao "putem svile".

Ne treba zaboraviti da je sredinom decembra prošle godine Milan Pavkov parafirao produžetak ugovora sa Zvezdom i obavezao se crveno-belima na vernost do januara 2023. godine.

Za kraj treba podsetiti na to da će Zvezda u slučaju dobre zarade od transfera 30% dobijenih sredstava morati da prosledi na računa FK Radnički iz Niša iz kojeg je Pavlov i stigao na "Marakanu".

Sportske