Pavkov ipak napušta Crvenu zvezdu!? Arapi spremili 2.500.000 evra

Stameni centarfor će napustiti Marakanu u veoma kratkom roku

Tokom dana smo došli do informacije da je Ohi na izlaznim vratima Marakane, a po najnovijim saznanjima Telegrafa, on nije jedini. Naime, Milan Pavkov je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, dok bi transfer trebalo da se ostvari odmah posle revanša protiv Makabija!

Milan Pavkov se već neko vreme pominje kao igrač koji će napustiti Marakanu, no, svakoga puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih.

Ove sezone je isti slučaj, predviđen je bio da bude rezerva Ohiju, međutim, dobre igre na pripremama potom i u prvenstvu su doprinele da se brzo ustali kao startni napadač.

Dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postigne golove kada uđe u igru i kada dobije priliku, no, čini se kao da je vreme za rastanak.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema saznanjima Telegraf, Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Ovaj transfer pali i "crvene lampice" na Marakani, gde će klub morati da reaguje munjevito i angažuje novog napadača, za šta su pripremili cifru od čak 2.500.000 evra. Napadač je preko potreban, jer uz odlazak Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog centarfora.

Naravno, dosta toga zavisi i od budućeg meča između Zvezde i Makabija, jer će budžet crveno-belih biti znatno bolji ukoliko nadoknade minus iz prve utakmice u Izraelu i odu u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)