PARTIZANOVO POJAČANJE NA TVITERU: “Napred Zvezda samo napred Zvezda”

Amerikanac brzo obrisao objavu, ali je dobio "packe" od pristalica crno-belih kojima nije promakao njegov ispad, koji je zapravo rezultat opklade

Kodi Miler Mekintajer je izazvao je prilično nezadovoljstvo među pristalicama Partizana na društvenoj mreži nepromišljenim potezom, jednim od onih iz kategorije koji se "nikako ne rade".

Novi igrač Partizana je, navodno opklade radi, na svom tviter nalogu napisao "napred Zvezda, samo napred Zvezda" uz crveno-bele kružiće, i začas je pokrenuo buru nezadovoljstva među navijačima svog novog kluba koji su, naravno, alergični na takve stvari.

Stigle su mu poruke navijača Partizana kritički nastrojenih, "da se to ne radi ni u šali""da za ovakav potez može biti anskcionisan" i slično, pa je Amerikanac brže bolje obrisao sporan "tvit", mada i dalje stoji onaj koji aludira na njegov ispad.

Ignorišite moj poslednji "tvit" - uz tri smajlija stoji poruka na njegovom nalogu.

tvt kodija milera

Poukšao je Kodi Miler Mekintajer još jednim "tvitom" da pojasni ljudima da "ne veruju u sve što vide", ali nekako nam se čini da nije uspeo da ubedi partizanovce tviteraše koji će ga sada sigurno bolje "držati na oku".

Ovo su moja dva poslednja "tvita" - uporan je bio Amerikanacda dokaže da nije ništa loše učinio, aludirao na dva tvita u kojiam nema njegove "naklonosti" prema večitom rivalu.

(Telegraf.rs)