Partizanov igrač iskren: “Kada je Bukari dao gol, rekao sam u sebi svaka čast”

Belić nema dilemu da je Bukarijev gol bio odličan

Prethodni 168. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde imao je nekoliko debitanata kada je u pitanju svetkovina srpskog fudbala, a među njima su bili i Osman Bukari i Kristijan Belić.

Prvi je bio strelac jedinig gola za crveno-bele, i to onog majstorskog, dok je drugi pobrao simpatije crno-bele strane Topčiderskog brda zbog partije na sredini terena.

A u razgovoru za "Sportski žurnal" Belić je bio iskren kada je komentarisao derbi , pogotovo kada je u pitanju Bukarijev gol za vođstvo Zvezde.

Momenat kad je Bukari dao gol bio je neverovatan. Rekao sam u sebi: svaka čast! Zapao mi je Zvezdin ofanzivac za oko, iako nam izuzev tog šuta nije pravio probleme. Dobro smo obavili posao - rekao je Belić i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Gordan Petrić me je dan ranije pitao da li sam spreman. Rekao sam – jesam, stvarno sam se tako osećao. Nastavio je u svom stilu: „Jesi li siguran?” Šef ima mirnoću u nastupu, bolje tako nego da je agresivan. Kratko i – jasno! Odmalena sam navijač Partizana i čast mi je što mogu da prezentujem voljeni klub. Želim da ostavim dubok trag u Humskoj.

(Telegraf.rs)