Partizan zabranio koreografiju Delijama na derbiju! Zvezdaši izdali saopštenje: “Kome smetaju šetalica, kartoni, baloni?”

Najvatrenije pristalice Zvezde besne i zbog cena karata, ali i zbog toga što im je zabranjeno unošenje koreografije

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde izdale su saopštenje perd 168. večiti derbi, gde su istakli da im je uprava Partizana zabranila koreografiju na derbiju.

Takođe, potkačili su crno-bele i zbog cena karata, zbog čega su se bunili i sami navijači Partizana.

Saopštenje Delija prenosimo u nastavku:

- Ovo pitanje smo postavljali pre mnogo godina i mislili smo da ga više nećemo postavljati, ali očigledno uprava Partizana nije još prerasla taj nivo iz prošlih vremena.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Po cenama karata za sutrašnji derbi prvo bi se reklo da njima ne odgovara publika na stadionu? Druga stvar koja je nama mnogo bitna i oko koje smo se borili godinama je ambijent i sve što ta reč nosi sa sobom! Ničim izazvano, FK Partizan zabranjuje unošenje koreografije koja se spremala za sutrašnji derbi i time direktno utiču na ambijent i atmosferu koja se retko gde viđa! Kome i zašto smeta zastava (šetalica), kartoni, baloni, zastavice?

- Na svakom derbiju je sve od pobrojanog korišćeno i nikada ništa nije zloupotrebljeno. U drugim okolnostima bi reagovali za ovo, ali ovaj put nam je preče da pobedimo i da im odmaknemo na tabeli, ali da znaju svi da ove stvari više nikada neće ovako proći! Zato sada pozivamo sve Delije da dođu sutra u najvećem broju do sad i da nosimo naše igrače do nove pobede - navodi se u saopšenju navijača Zvezde.

(Telegraf.rs)