Partizan dovodi centra Real Madrida, sina bivšeg igrača Crvene zvezde!

Šta ovo bi?!

Košarkaši Partizana na pragu su dovođenja novog igrača, kako tvrde određeni košarkaški novinari, centar Reala iz Madrida, Tristan Vukčević se nalazi na korak od dolaska u crno beli tabor, gde bi već trebalo da stigne u toku naredne nedelje!

Nedavni poraz od Mege je izgleda kap koja je prelila čašu u Partizanu, te su odlučili da dodatnu pojačaju svoj igrački kadar.

Zbog problema sa centarskim pozicijama, uprava Partizana je procenila da bi Vukčević bio idealno rešenje, a koji pokriva pozicije četiri i pet. .

Mladi 18-godišnjak je već nekoliko puta pokazao da se radi o vanserijskom talentu, koji će pod okriljem Željka Obradovića izrasti samo u još većeg igrača, a ono što je i bitnije, dobiće veliku minutažu koja mu treba u ovim godinama.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, Vukčević je i sin Dušana Vukčevića, nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde. Ono što je takođe zanimljivo kod ovog košarkaša je i broj nacionalnih timova za koje može da nastupa. On može da igra za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, dok takođe može odabrati i dresove Španije, Italije i Švedske.

Vukčević je ove sezone odigrao i devet utakmica u Evroligi za Real, gde je prosečno beležio 2.1 poen i 1.2 skoka po meču. Nešto bolji je u Ligi Endesa, gde ima prosek od 3.3 poena i 2.2 skoka po meču.

(Telegraf.rs)