PAO POTPIS: Gobeljić Zvezdin do 2022. godine (FOTO)

Crveno-beli rade punom parom.

Ljubimac navijača Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor sa klubom do 2022. godine. On je peti igrač koji je ove zime produžio ugovor sa crveno-belima, posle Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Branka Jovičića.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da je veoma srećan što je Gobeljić potpisao novi ugovor sa crveno-belima.

- On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja.

Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu. Od samog početka se odlično uklopio, veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna energija, jer je zbog velikog broja utakmica bitno da u svlačionici postoji dobra atmosfera, da i zbog toga momci uvek daju maksimum u Zvezdinom dresu - rekao je Mrkela.

Marko Gobeljić
Foto: FK Crvena zvezda

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezdin univerzalc nije krio oduševljenje posle potpisavanja novog ugovora.

- Sigurno da je velika čast kada legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi je samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna - izjavio je Gobeljić.

Srbijadanas

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: