Pao i treći potpis! Golman produžio ugovor

Crveno-beli produžili ugovor sa talentovanim golmanom

Mladi golman Crvene zvezde Miloš Gordić, kako je Telegraf prethodno i najavio, produžio je ugovor sa klubom na još dve godine, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Talentovani čuvar mreže, koji je prvi golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije, ostaće u Zvezdi do 2023. godine, uz opciju produžetka saradnje na još dve sezone.

Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od 10 godina, prošao sam sve mlađe kategorije, svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako i nastaviti - izjavio je Gordić za zvanični sajt crveno-belih.

Gordić je treći fudbaler koji je poslednjih dana produžio ugovor na Marakani, prethodno su to uradili Mirko Ivanić i Strahinja Eraković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Gordić je ove sezone zabeležio dva nastupa u Superligi u pobedama protiv Spartaka u Subotici i protiv Proletera na Marakani.

Prethodnih godinu dana kalio se u Mačvi na pozajmici, a već ove sezone pokazuje da može da bude opcija na koju Dejan Stanković može da računa kada je pozicija golmana u pitanju.

(Telegraf.rs)