Pankov oduševljen nakon prvog treninga!

Podelio utiske sa Zlatibora.

Prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku Radovan Pankov odradio je na Zlatiboru prvi trening sa ekipom. Štoper je pojačao redove crveno-belih došavši iz niškog Radničkog gde je pod vođstvom Nenada Lalatovića odigrao odličnu sezonu.

- Sam je početak, trening nije bio težak. Služio je da se prilagodimo uslovima na Zlatiboru. Fantastični su uslovi ovde. Dugo nisam bio na pripremama na Zlatiboru, vidim da se dosta izgradilo u poslednje vreme. Drago mi je što se upravo ovde pripremamo - rekao je Pankov.

Na okupljanju koje je održano ovog jutra na Marakani novajlija je imao priliku da upozna nove saigrače.

- Prve impresije su odlične, momci su fenomenalni. Drago mi je što smo se upoznali konačno, sada se družimo i idemo zajedno u nove pobede. Imao sam prilike danasa i na delu da ih vidim na terenu. Igrali smo zajedno ševu, šef nas je podelio u tri grupe. Bilo je zanimljivo, ali je ovaj ideja ovog treninga bila da polako uđemo u ritam.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nakon boravka na Zlatiboru naša ekipa će pripreme nastaviti u Austriji.

- Ovde ćemo da se istrčimo, a u drugom delu priprema slede utakmice i rad na taktici. Imamo mesec dana do prve kvalifikacione utakmice, sada je na meni da se do tada što bolje upoznam sa ekipom i uklopim u sistem. Sve mi je novo, nadam se da ću se brzo da se naviknem na zahteve trenera – poručio je Pankov.

srbijadanas

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: