“Pa, ne mogu ja ući na teren i postići gol za ekipu”

Kratak je bio strateg Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili poraz u Bernu od Jang Bojsa sa 2:0, čime su se oprostili od Lige šampiona, ali i generalno od Evrope u ovoj sezoni, pošto više nemaju nikakve šanse da se domognu treće pozicije i Lige Evrope.

Zvezda ima za čim da žali, igrali su dobro, imali su šanse, ali... Izostala je realizacija i golovi, što je kaznio Jang Bojs.

Barak Bahar, trener crveno-belih, posle meča je rekao da je njegova ekipa mogla biti mnogo bolja.

Mislim da smo počeli veoma dobro, imali smo šanse takve da posle šest minuta vodimo sa tri gola. Ali, posle promašaja, primili smo dva gola, onda smo imali još više šansi, ali smo sve promašili. To bi bila priča ove utakmice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Da li ovo vidite kao neuspeh vaš ili neuspeh kluba?

Svi smo pogrešili, krivica je svačija, završili smo poslednji i to je greška. Želim da izvučem dobre stvari iz ove igre, igrali smo sve utakmice i verovali smo do kraja. Morali smo da se pomučimo da damo gol, trebalo nam je sreće. Ponosni smo zbog toga što su igrači dali mnogo, a moramo i da gledamo ono što nas očekuje u budućnosti.

Upitan je i o tome da li razmišlja o ostavci?

- Nikada ne odustajem, verujem u tim, verujem u igrače i daću sve od sebe da nastavim.

Odbrana crveno-belih igra dosta slabo, o čemu govore i primljeni golovi.

- Mislim da smo igrali dobro, primili smo glupe golove, to je fudbal, imali smo bolje šanse ali nismo postigli golove.

Onda je Bahar imao i kritiku na svoje igrače.

Ne mogu da odem na teren i postignem gol, desi se da promaše. Pomenuću opet, imali smo ogromne šanse, to su stopostotne šanse, tih šest, sedam puta, bilo bi drugačije, odradili smo dobro sve do poslednjih akcija, ali nismo postigli gol.

Da li biste mogli da uporedite ovo izdanje sa onim kad ste igrali sa Makabijem.

Drugačiji je tim, drugačija grupa, ne mogu da poredim takve stvari. Ali, naravno, razočarani smo, osvojili smo samo jedan bod, nismo uspeli. U ovoj grupi smo imali dobre utakmice, Lajpcig drugo poluvreme, imali smo dobre momente, ali to nije dovoljno.

(Telegraf.rs)