OVO SAMO SRBI MOGU! Novosađani organizovali masovnu IRONIČNU proslavu u stilu Ronalda

Video snimci su brzo postali viralni, te su došli i do portugalskih medija

Orlovi su poleteli visoko, ovoga puta najviše što su mogli i savladali su Portugaliju sa 2:1, što ih je direktnom trasom poslalo u Katar na Svetsko prvenstvo.

Ovaj rezultat je naterao građane da izađu na ulice, a ljudi u Novom Sadu su prednjačili po originalnosti, gde su slavili u stilu Kristijana Ronalda.

Ronaldo utakmicu protiv Srbije kao da nije ni igrao, tako je bio markiran od strane srpskih štopera da je njegov uticaj na igru bio ispod minimuma.

Srbima je ostao u sećanju i po ponašanju posle meča u Beogradu, kada je besno bacio traku posle meča, a onda se i zaputio u tunel pre samog kraja meča. Tada je već "stao na žulj" navijačima, da bi fanovi svoju šansu za revanš dočekali u Lisabonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Osveta se servira hladna", možda bi bio najbolji opis za video klipove koji su nastali u Novom Sadu i na kojima se jasno vidi velika grupa navijača koji su posle utakmice slavili. Ali način na koji su to radili je obišao planetu, oni su imitirali Kristijana Ronaldo i njegov čuveni uzvik "Siiu" koji se može čuti kada postigne gol.

Baš je lepo živeti u Srbiji ovih dana...