OVO NAS JE SVE ZANIMALO! Radonjić otkrio šta je rekao Ronaldu kad ga je tešio na kraju utakmice

Srpski reprezentativac u razgovoru za Telegraf opisao i o čemu je razmišljao poslednja četiri minuta, kao i kakve protivnike priželjkuje u Kataru

Suze Kristijana Ronalda na kraju meča protiv Srbije usred Lisabona obišle su svet. Nemoćan je bio jedan od najvećih igrača svih vremena u duelu sa Orlovima, gde se nije video tokom čitavog meča, a na kraju je ponovo u besu bacio kapitensku traku. U momentima tuge, prišao mu je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, koji je pokušao da ga uteši.

Upravo je Ronaldo idol Nemanje Radonjića, koji to nikada nije krio, a nema sumnje da je pobeda protiv svog idola nešto što će pamtiti čitavog života.

Uspomene za sva vremena biće i njihove fotografije na kraju kada Radonjić teši uplakanog Ronalda, a fudbaler Benfike je u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf otkrio šta mu je rekao, kao i o čemu je razmišljao poslednja četiri minuta meča posle gola Mitrovića, ali i kako su ga u svom klubu dočekali reprezentativci Portugalije.

  • Opiši nam o čemu si razmišljao poslednja četiri minuta utakmice?

- Razmišljao sam samo o tome da se što pre završi, da čujem zvižduk i da počne slavlje. Teško je ostati koncentrisan u tim zadnjim minutima kada ispred sebe vidiš veliku radost i slavlje, a noge su ti još na terenu gde protivnik kreće na sve ili ništa. Mnogo smo se borili za to da odemo na Svetsko prvenstvo i zaslužili smo ovaj direktan plasman.

  • Da li si verovao u pobedu?

- Jesam znao sam da ih dobijamo. Tome je znatno doprinela atmosfera u timu, otišli smo sa verom u pobedu. Svi smo verovali.

  • Ceo svet je obišla slika na kojoj tešiš Ronalda nakon utakmice. Otkrij nam šta si mu rekao?

- Rekao sam mu da podigne glavu gore.

  • Kako su reagovali u tvom klubu dan posle triumfa. Da li su ti čestitali saigrači iz Benfike?

- Jesu, svi su mi čestitali. Čak i igrači koji koji igraju za reprezentaciju Portugalije, a nisu nastupali zbog povreda. Svi do jednog su mi prišli i čestitali. To je veliki gest, odlika velikih igrača.

  • Razmišljaš li već o potencijalnim rivalima u grupi i koga bi voleo da izvučemo 1. aprila?

- Koga god da izvuku u žrebu znam da će nas selektor spremati kao za Portugaliju. Znam da ćemo pristupiti odgovorno i da nijednog protivnika nećemo potceniti. Sada ne razmišljam preterano o tome, još smo pod utiskom ove pobede ali polako priželjkujem slabije rivale - zaključio je Nemanja Radonjić za Telegraf.

Radonjića je inače na utakmici u Lisabonu bodrila i devojka, lepotica Isidora Kadijević, koja se na tribinama Da Luža slikala i sa legendarnim Luisom Figom.

Pogledajte neke od njenih fotografija u nastavku u galeriji:

(Zorica Radulović Telegraf.rs)