“Ovo je tek početak, nije bitan broj na dresu već… “

Strelac drugog gola na meču protiv Novog Pazara Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo zbog odličnog starta u novoj sezoni.

Takođe, Ivanić podseća da je ovo tek početak i da je veoma bitno da svaki igrač pruži maksimum.

– Pokazali smo jednu zadovoljavajuću partiju danas, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Takođe, primetno je da smo malo umorni. Imamo malo vremena da se odmorimo i da sledeći meč bude još bolji – počeo je Ivanić.

Zvezdina četvorka podseća da nije toliko važan broj na dresu, koliko je bitno da svaki igrač pruži maksimum na terenu.

– Svakako da ćemo imati sastanak na kom ćemo sagledati sve situacije gde smo mogli mnogo bolje da reagujemo. Treba da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Očekivali smo da će biti ovako i nije bilo iznenađenja večeras. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum.

Ivanić ne krije zadovoljstvo zbog postignutog gola, a veruje da može još bolje.

– Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam postigao, imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesterca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao poverenje za penale i za sada to koristim. Mogu još mnogo bolje da igram. Osećam veliku podršku i poverenje od strane stručnog štaba i osećam se fantastično. I kada sam postigao pogotak radovao sam se na specifičan način – podvukao je Zvezdin vezista.

Hotsport.rs