Ovo je pun POGODAK Crvene zvezde!

Pohvala za Zvezdinu decu.

Vladimir Petrović Pižon proveo je vreme na pripremama Grafičara u Antaliji, gde je pre svega savetovao mlade fudbalere.

Velikim iskustvom želeo je da prenese znanje, kao i da veruje u ove mlade momke.

Crvena zvezda zaista mnogo ulaže u svoj razvojni tim. Naši mladi igrači imaju odlične uslove za rad, kako bi se što bolje spremili za odlične igre u nastavku. Verujemo da će pojedini igrači preći u prvi tim. Trener Milija Žižić je izvandredan stručnjak i čovek, mnogo truda ulaže u sam rad što se i vidi po dosadašnjim rezultatima. Takođe, moram da istaknem da Crvena zvezda u saradnji sa Grafičarom ima sjajnog partnera, a sve u cilju pravljenja dobrih, mladih fudbalera. Mladi igrači već sada mogu da se nose sa dosta starijim, iskusnijim fudbalerima. Prvi su na tabeli, beleže odlične partije i mislim da su na pravom putu uspeha – naglasio je Pižon.

graficar

graficarFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Četvrta Zvezdina zvezda ne krije zadovoljstvo kada gleda mlade nade našeg kluba, a veruje da će saradnja crveno-belih i Grafičara iznedriti sjajne fudbalere.

- Imamo uvid u sam rad mladih fudbalera. Njihov napredak pratimo već dugo i želimo da im pomognemo. Često dolazim na treninge, utakmice, tu je i Dragan Džajić koji sa mnom posmatra mnoge utakmice. Kad god su igrali na terenima iza Marakane mi smo ih gledali. Oni se, možda, i više trude, jer vide da nisu zaboravljeni ako su otišli, već da imaju podršku svih kadrova kluba, što njima itekako znači. Omladinska škola Crvene zvezde radi odličan posao i mislim da će u saradnji sa Grafičarom napraviti mnogo sjajnih fudbalera – podvukao je Vladimir Petrović.

Srbijadanas