Ovo je novi dres Zvezde koji ima detalj sa grba Delija na sebi! (FOTO)

Crveno-beli će imati posebnu garnituru koja će se koristiti za Evropu

Crvena zvezda će u novoj sezoni imati čak pet garnitura dresova, što je za Telegraf otkrio direktor marketinga kluba sa Marakane, Goran Broćić.

Osim tri garniture, crveno-bele, i dve rezervne - plave i sive boje, Zvezda će imati i dve posebno dizajnirane garniture za evropske utakmice.

FK Crvena zvezda, novi dres

Dres Crvene zvezde koji će se koristiti u Evropi; Foto: Telegraf

Crveno-bela garnitura za Evropu se već pojavila u javnosti, imaće sa poseban dizajn, da deluje kao da se boje prelivaju, dok će rezervna garnitura imati i dizajn koji će imati i motive sa grba Delija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Telegraf je došao do crteža dresa tog dresa, koji je tako dizajniran da je plave boje, a u gornjem delu ima motiv sa grba Delija, popularnu "liniju života", kako je najvatreniji navijači zovu.

Novi dres Crvene zvezde

Rezervni dres Zvezde za evropska takmičenja; Printskrin: Twitter.com

Iz Zvezde su nam potvrdili da će izgled dresa biti upravo takav, pa su garniture za Evropu već kompletirane i spremne.

Imaćemo nove sezone pet garnitura dresova. Tri osnovne za prvenstvo, i dve dodatne, jedna vezana za evropska takmičenja, a jedna u čast navijača i njihovu odanost klubu. Cene će biti iste kao i prošle godine, 8.000 dinara za osnovne garniture, a radimo na tome da poslednje kolo u ovom prvenstvu odigramo u novim dresovima, i da oni tada imaju svoju promociju - rekao je Broćić za Telegraf.

Prvi dres za utakmice u domaćim takmičenjima će biti promovisan na utakmici poslednjeg kola protiv Napretka iz Kruševca, kada će biti proslavljena i šampionska titula.

telegraf.rs