Ovo je bila poslednja želja u karijeri Siniše Mihajlovića: Nažalost, nije stigao da je ostvari

Legendarni Miha nas je napustio u 54. godini života

Fudbalski svet tuguje za Sinišom Mihajlovićem, koji je posle duge i teške bolesti i lavovske borbe protiv leukemije, izgubio najvažniju bitku.

Napustio nas je u 54. godini života, ali je iza sebe ostavio neverovatne rezultate i veliko ime koje će zauvek biti upamćeno u istoriji srpskog i svetskog fudbala.

Miha je najznačajniji fudbalski trofej kao igrač osvojio sa Crvenom zvezdom 1991. godine u Bariju, kada se domogao pehara prvaka Evrope, a kasnije u Tokiju i prvaka sveta.

I kao trener se ostvario u Italiji, a bio je i selektor Srbije. Ostala mu je još jedna želja, koju nažalost, nije ispunio, a to je da bude trener Crvene zvezde i da sa njom osvoji trofej.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Moja želja jednog dana je da budem trener Zvezde. Ja sam na svoju sreću skoro sve moje želje ispunio, ali ta da budem trener Zvezde i da osvojim nešto sa Zvezdom, time bih zatvorio sve. Neka bude Deki tamo još jedno 10 godina, pa onda da dođem ja - govorio je Siniša Mihajlović u poslednjem velikom intervjuu koji je dao upravo za klupski sajt Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)