“Ovi momci su neverovatni -Mogli smo i više od remija”

"Samo da smo imali malo više koncentracije", kaže trener Zvezde

Gol u 93. minutu koji je zaparao nebo i to iznad prazne Marakane. Šta li bi tek bilo, kako bi se ljuljalo tlo da je na tribinama bilo 50.000 ljudi...

Zvezda je odolela Milanu, izborila je 2:2 koji joj čuvaju nadu za revanš. A, ekipa je za prikazano dobila visoku ocenu od trenera Dejana Stankovića, koji je u dahu pričao neposredno po završetku utakmice.

Ja sam preponosan na njih. Kakvi su to momci, kakvi ljudi, kako rade... Samo još da eliminišemo onih uvodnih deset minuta, tenziju koja nam se dešava, jer iz prevelike želje pravimo greške. Ali i pored toga, protiv jednog Milana smo pravil šanse, dali smo mu gol sa igračem manje. Da smo imali samo malo više koncentracije, mogli smo da donesemo kući i i više od remija“, pričao je Stanković.

Rezultat iz prve utakmice daje prednost Milanu, ali Stanković i njegovi momci neće krenuti na San Siro sa podignutom belom zastavom.

Moj mentalitet je takav da se nikada ne predajem. A i zašto bih se predali pre utakmice? To nije naš stil, nije naš mentalitet. Mi posle ovakvog meča, ovakvog pristupa, možemo samo da budemo zadovoljni“, podvukao je Dejan Stanković

Mozzartsport