Ove dve televizije prenose duel Crvene zvezde i Hofenhajma

Večeras evropski duel od 21:00h

Utakmicu crveno-belih u Nemačkoj prenose dve televizije

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak veče započinju svoje učešće u Ligi Evrope, ukupno četvrtu grupnu fazu nekog evropskog takmičenja u poslednje četiri sezone!

Crveno-beli gostuju Hofenhajmu od 21 čas, a duel 1. kola grupe L prenosiće dve televizije - RTS 1 i Arena Sport 1!

Zvezda i Hofenhajm do sada nikada nisu igrali, a crveno-beli su do sada četiri puta trijumfovali u Nemačkoj.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Najpre protiv Karl Cajs Jene, zatim dva puta u sezoni kada su bili prvaci Evrope - protiv Dinama iz Drezdean i Bajerna, a potom i protiv Kelna u grupnoj fazi LE 2017. godine.

Poznajemo našeg rivala, igraju lep i ofanzivan fudbal, brzi su veoma, pogotovo u ofanzivnoj tranziciji. Moramo da vodimo računa da im ne ostavljamo lopte na sredini terena gde mogu da nas kazne. Videlo se protiv Bajerna koliko su opasni kada osete trenutak nepažnje kod protivnika, a klub iz Minhena je jedan od najboljih timova na svetu - rekao je Stanković u najavi meča i dodao:

Faliće im Kramarić koji je fenomenalan igrač, ali oni imaju sjajne zamene i fudbalere koji mogu da odgovore na sve ono što trener stvari pred njih. Ipak, dobro smo se spremili za njih, pretpostavljamo ko će igrati, a ko god da bude u napadu, predstavljaće opasnost po nas. Probaćemo da ih limitiramo. Mi nemamo pritisak moranja, što može da bude naša blaga prednost, ali to ne znači da ćemo spustiti gard. Tražiću da ekipa slobodno igra i mislim da sutra neke stvari mogu da budu veoma pozitivne po nas. Biće ponovo mladih fudbalera na terenu, kao i uvek od kada sam ja trener crveno-belih.

Glavni arbitar na utakmici Hofenhajm – Crvena zvezda biće španski sudija Alehandro Ernandez. Pomagaće mu takođe Španci – Hoze Naranjo i Teodor Sobrino.

(Telegraf.rs)