Ovako izgleda hotel u kom se nalaze igrači Crvene zvezde

Crveno-beli će do 18. januara biti na Pafosu u sklopu prvog dela priprema

Crvena zvezda već godinama prvi deo zimskih priprema obavlja na Kipru.

Crveno-beli su u toku dana stigli na Kipar i smestili se u svoj hotel, gde će biti smešteni do 18. janara, kada se vraćaju za Beograd, a potom idu u Tursku na drugi deo priprema.

Nekada je Zvezda na Kipru provodila čitave zimske pripreme, a poslednjih godina je to samo nedelju dana, tokom kojih se uglavnom radi na kondicionoj pripremi.

Poslednjih godina je na Kipru Zvezdina rezidencija bio hotel Aleksandar Veliki, što je bio slučaj i prošle sezone, ali su crveno-beli ove sezone promenili hotel i nedelju dana će ekspedicija crveno-belih boraviti u hotelu Faeton, koji ima četiri zvezdice i nudi sav komfor igračima i stručnom štabu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crveno-beli će na raspolaganju imati bazene, spa centar, teretanu, salu za igrice i zabavu, gde će moći da provode slobodno vreme kada nemaju treninge.

Pošto se hotel nalazi na plaži, imaće priliku i za kupanje u sredozemnom moru, koje jeste hladno u januaru, ali je podnošljivo za područje Kipra, i predstavlja idealan metod za oporavak od napornog rada, pa nema sumnje da će i to koristiti stručni štab crveno-belih, što smo imali priliku da vidimo u prošlosti.

Na sajtu hotela se može videti i da cena za sedam dana za jednu osobu u zimskom periodu uz "ol inkluziv" uslugu, košta 650 evra.

Pogledajte i sami kako izgleda hotel u kojem su smešteni fudbaleri Crvene zvezde na Kipru:

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: