Ovako će izgledati Zvezdin dres na oproštaju za Mihajlovića

Meč Zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 16 sati na našem najvećem stadionu i u poptunosti će biti posvećen od legendarnog asa

Fudbalski klubovi Zvezda i Vojvodina u subotu će odigrati meč za prvenstvene bodove na otvaranju prolećnog dela sezone, ali će taj meč, kako god da se završi, ostati u senci obeležavanja sećanja na Sinišu Mihajlovića.

Danima unazad Zvezda i njeni navijači pozivaju da se napuni stadion i da se na taj način oda pošta i snažno se prizove sećanje na Mihu, da mu se oda priznanje za sve što je dao Srbiji i srpskom fudbalu, što je dao Zvezdi, i kao igrač i kao čovek.

Za mnoge, bio je i ostao posebna ličnost i karakter, jedan jedini, neponovljivi.

Na sutrašnjoj utakmici, pored niza posveta na Mihu koju su pripremila oba kluba, kao i navijači, jedan detalj se posebno izdvaja i dosad se držao u tajnosti - Mihina slika u dresu Zvezde na zlatnom vezu ušivena je za dres u kojem će Milojevićev tim igrati protiv Novosađana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pogledajte i kako će izgledati dres u kom će igrači crveno-belih sutra izaći na teren, a koji će, nakon meča, biti ustupljeni za prodaju u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs)