Ovako će izgledati Vidićev tim za FSS

Džajić, s druge strane, vidi Nedimovića i Tumbakovića na pozicijama potpredsednika

Nemanja Vidić, kandidat za predsednika Fudbakskog saveza Srbije, predao je u ponedeljak ujutru predlog sastava Izvršnog odbora po svom izboru, ukoliko 14. marta pobedi na izborima!

Ono što svakako privlači najviše pažnje jeste izbor kandidata za mesto potpredsednika, odnosno Vidićeva ideja da u Srbiju vrati Milorada Mažića. Pored Mažića, tu su Branko Milutinović, Petar Jovanović i Slavoljub Muslin.

Mažić je trenutno predsednik Sudijske organiznacije na Kipru i u slučaju Vidićevog trijumfa sasvim sigurno bi i u Srbiji vodio računa o suđenju.

Milutinović je osnivač kompanije "Nordeus", jedne od najuspešnijih srpskih firmi u industriji video-igara, Jovanović će biti zadužen za finansije, dok bi Muslin bio zadužen za sportska pitanja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Članovi Izvršnog odbora, ukoliko Vidić pobedi, biće: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Pomenimo i to da je Vidićev protivkandidat Dragan Džajić i da se tokom dana očekuje da i on dostavi svoj konačan spisak, odnosno predlog sastava IO.

"Sportklub" je u nedelju veče već javio da će Branislav Nedimović i Ljubiša Tumbaković biti potpredsednici ukoliko Džajić pobedi na izborima.

U Džajićevom timu, kada je u pitanju IO, biće mesta za Vladana Gašića (FS Istočne Srbije), Marka Zdravkovića (FS Beograda), Dragana Simovića (FS Vojvodine), Nebojšu Živanovića (FS Zapadne Srbije) i Dragomira Lazovića (Zajednica superligaša), kao i Vladimira Petrovića Pižona. Opet, napominjemo, Džajić bi tek trebalo da preda svoju listu.

(Telegraf.rs)