Ovako će izgledati startnih 11 u Zvezdi, šta se može zaključiti nakon priprema

Fudbaleri Crvene zvezde juče su protiv kiparskog Apolona imali i treću proveru na pripremama u Austriji i upisali drugi uzastopni remi, baš kao i protiv rumunskog Kluža par dana ranije.
Jedinu pobedu Zvezda je ostvarila protiv nedoraslog Vindišgartena, koga je savladala sa 7:0.
Ono što je posebno zanimljivo, to je da je u sve tri utakmice štoperski tandem u startnoj postavi bio Filip Stojković-Nemanja Milunović, kao i da je sva tri puta starter bio krilni fudbaler Milan Jevtović, koji bi ove sezone mogao da ima mnogo važniju ulogu u Zvezdi u odnosu na prethodnu sezonu. Ipak, pitanje je kako u takmičarskim mečevima pronaći mesto za Jevtovića pored trilinga Ben, Marin, Ivanić...

Kada su u pitanu štoperi, ovaj Milojevićev izbor bio je donekle i iznuđen, jer je novajlija Radovan Pankov povređen i propustio je sve tri utakmice, dok je Srđan Babić bio sa mladom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu.
Vujadin Savić ima dozvolu za odlazak, pa je najverovatnije to razlog što on nije bio prvi izbor u odbrani.

Takođe, Zvezdi su u dosadašnjem toku priprema nedostajali i golman Milan Borjan, koji je sa reprezentacijom Kanade na Gold kupu, kao i vezista Branko Jovičić, koji, kao i Pankov ''vuče'' povredu.
Ovih dana očekuju se i najveća pojačanja iz inostranstva, Kanjas je već stigao u Beograd, tokom dana će se priključiti ekipi u Austriji, a narednih dana isto se očekuje i od napadača Tomanea iz Portugala i Brazilca Žandera.
Zvezda će prvu takmičarsku utakmicu odigrati 9. jula protiv Suduve u gostima, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Do tada bi Kanjas već trebalo da se uklopi u ekipu, pogotovo što je Jovičić povređen, dok kako sada stvari stoje, Tomane i Žander će stići suviše kasno da bi bili starteri već protiv Suduve.
Prema tome, za očekivati je ovu Zvezdinu postavu protiv Suduve:
Borjan - Stojković (Gobeljić), Babić, Milunović, Rodić - Jovančić, Kanjas - Ben, Ivanić, Marin - Boaći.

Crvena zvezda protiv Apolona (1:1): Popović, Gobeljić, Stojković, Milunović, Rodić, Čaušić, Ben, Ivanić, Jevtović, Boaći, Marin.

Igrali su još i: Vasiljević, Jovičić, Vulić, Ebisilio, Simić, Gavrić, Konatar, Jirka, Vukanović, Stanojev, Krstović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda protiv Kluža (1:1): Popović, Gobeljić, Stojković, Minunović, Rodić, Čaušić, Jovančić, Ivanić, Marin, Jevtović, Boaći.

Igrali su još i: Stanković, Savić, Jovičić, Vulić, Simić, Gavrić, Stanojev, Ben, Konatar, Jirka, Vukanović.

Crvena zvezda protiv Vindišgartena (7:0):
 Popović, Jirka, Stojković, Milunović, Rodić, Čaušić, Jovančić, Ivanić, Jevtović, Marin, Boaći.

Igrali su još i: Stanković, Gordić, Savić, Gobeljić, Vulić, Krstović, Simić, Gavrić, Konatar, Ben, Vukanović.

sportske