Otkrivamo vam Zvezdin plan za karte u LIGI ŠAMPIONA! Mnogi neće moći gledati…

Crveno-beli možda neće ni puštati u slobodnu prodaju pojedinačne ulaznice i komplete ulaznica

Crvena zvezda je nedavno saznala rivale u Ligi šampiona, a atraktivna imena koja će biti u grupi G uz crveno-bele garantuje tri spektakla na punoj Marakani.

Odmah nakon što je Zvezda izvukla rivale na žrebu, počelo je i raspitivanje navijača oko karata.

Za sada još ne postoji informacija kada bi pojedinačne karte ili paketi mogli biti pušteni u prodaju, a Telegraf je došao do saznanja da u klubu sa Marakane razmatraju i opciju da prodaje paketa ni ne bude, ili da ona bude ograničena.

Naime, Zvezda je već prebacila klupski rekord kada je u pitanju broj prodatih sezonskih karata, a nakon što je saznala imena rivala u Ligi šampiona prodaja je dodatno skočila, a poseban skok viđen je i nakon dovođenja tri pojačanja u poslednjem danu koji je bio predviđen za registraciju, kada su Zvezdu pojačali Hvang In-Boem (najskuplje pojačanje u istoriji), Šerif Endijae i Naser Điga, čime je tim dodatno ojačan pred Ligu šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zbog ovoga se očekuje se da brojka dodatno poraste do prvog meča koji crveno-beli igraju u Ligi šampiona na Marakani, protiv Jang Bojsa četvrtog oktobra.

Mnogi navijači Zvezde koji još nisu kupili sezonsku, raspituju se uveliko kada bi paketi karata za tri utakmice Lige šampiona mogli da budu pušteni u prodaju, ali kako saznajemo, trenutno na Marakani razmišljaju da možda prodaje paketa i ne bude (u zavisnosti od prodatih sezonskih), ili da se ona omogući samo vlasnicima sezonskih, koji bi tako bili nagrađeni za vernost i dobili bi pravo preče kupovine i dodatnu pogodnost.

Ono što je gotovo izvesno, paketa karata za VIP zapad neće biti, ili će biti u ograničenom broju.

Isto tako, kako saznajemo, razmišljaju na Marakani i da cene paketa budu skuplje i da budu približne ceni sezonskih karata, kako bi i time bili nagrađeni najverniji navijači koji su kupili sezonske.

Čelnici crveno-belih žele da u predstojećoj sezoni imaju što više navijača na utakmicama i prioritet im je da se veći deo stadiona rasproda putem Premium sezonskih karata, kako se ne bi dešavalo da Zvezda na utakmicama Lige šampiona ima 55.000 navijača, a već nekoliko dana na utakmicama u Superligi ta brojka bude i po 10 puta manja.

Do prve utakmice Zvezde u Ligi šampiona ostalo je još faktički mesec dana, ali za sada je sigurno da je jedini siguran ulaz na mečeve crveno-belih protiv Mančester Sitija, Lajpciga i Jang Bojsa kupovina premijum sezonske karte.

Podsetimo, Zvezda počinje Ligu šampiona gostovanjem Mančester Sitiju 19. septembra, potom 4. oktobra dočekuje Jang Bojs, zatim 25. oktobra gostuje Lajpcigu, pa 7. novembra dočekuje nemački tim. Gostovanje Jang Bojsu je 28. novembra, a poslednji meč grupe je na Marakani protiv Mančester sitija 13. decembra.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: