OTKRIVAMO! Povezivali su ga sa Zvezdom ali ovo je pravi razlog zašto je iskusni GOLGETER sleteo u Beograd

Pominjala se i Crvena zvezda, sa kojom je ranije povezivan Dabur, mnogima je na pamet pala i poznata sportska doktorka Marijana Kovačević kod koje su se lečili brojni poznati fudbaleri, ali i Novak Đoković

Uzburkao je srpsku fudbalsku javnost Munas Dabur svojim dolaskom u Beograd.

Brojni ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu, već su počeli sa nagađanjima razloga dolaska izraelskog reprezentativca u srpsku prestonicu.

Pominjala se i Crvena zvezda, sa kojom je ranije povezivan Dabur, mnogima je na pamet pala i poznata sportska doktorka Marijana Kovačević kod koje su se lečili brojni poznati fudbaleri, ali i Novak Đoković, ali prema informacijama do kojih smo došli, ništa od navedenog nije razlog dolaska izraelskog fudbalera.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Dabur će u Beogradu trenirati kod poznatog sportskog trenera Andreje Milutinovića. Dabur je kod pomenutog trenera dolazio i ranije, kako bi trenirao tokom pauze između sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, razlog dolaska u Beograd nisu pregovori sa Crvenom zvezdom, kako su ranije preneli mediji, iako se u prošlosti i pominjao kao jedno od mogućih pojačanja.

(Telegraf.rs)