OTKRIVAMO: Ovo su sledeći potezi Crvene zvezde (FOTO)

Posle uživanja u slavlju sledi ozbiljan posao, mada je veći deo tima skockan za novu evropsku misiju, a brzo će doći 10. jun i početak priprema.

Lepo je uživati u novoj tituli i Crvena zvezda je odbranila šampionsku krunu posle 2007. godine, što će u moru pluseva ovu sezonu još jednom podvući kao istorijsku.

Istina je da se od stare slave ne živi, već bi trebalo da se sagleda kompletna godina i uzme pelcer za dalje, a novi takmičarski izazovi kreću već od polovine jula i poznat put prema novom plasmanu u Ligu šampiona i rezerni ka Ligi Evrope.

Sledeći koraci šampiona su jasni da u narednim danima prvo reši dalji status trenera Vladana Milojevića, koji ima ugovor do juna 2020. godine, ali i ekstra ponude od Kineza i Arapa da dobro unovči sve uspehe. Navijači su mu dali podršku da nastavi dalje, a na njemu je da prelomi ili da se krene u potragu za naslednikom od autoriteta i znanja.

Postoje kandidati, ali iz poštovanja bi trebalo sačekati da se konačno izjasni popularni Miloje i to na vreme ako se pakuje da druga strana ima više dana za izbor novog komandanta, pošto pripreme za novu sezonu kreću već oko 10. juna.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pojačanja su na spisku, a angažovanja zavise od budžeta, koji bi trebalo da bude popunjen prodajom pojedinaca. Produžecima ugovora pojedinci su odlozili odlazak do kraja evropske trke, mada za nju je potrebno imati sveže i jake adute.

Dozvolu će dobiti oni koji nisu opravdali očekivanja i uslediće pozajmice sa povratnom kartom ili rastanak u obostranom interesu. Potrebno je šest novih aduta da sa proverenim pokušaju ‘nove podvige’.

Posao ne može da čeka i to znaju u Ljutice Bogdana i postoje naznake da se kreće u misiju na oba fronta, a armija navijača strpljivo će čekati stvaranje jos moćnije Crvene zvezde, što je domaći zadatak i za novu sezonu…

HotSport