OTKRIVAMO: Ovako će izgledati Zvezdini dresovi za narednu sezonu! (FOTO)

Crveno-beli već imaju novu garnituru dresova za sezonu 2019/20

Crvena zvezda je već napravila dresove za narednu sezonu! I na njima ćemo videti istorijsku promenu na grbu crveno-belih. Naime, Zvezda je već prišila treću zvezdicu na grbu, iako odluka od tituli iz 1946. godine tek u petak treba da se donese.

Crveno-beli su bez obzira na odluku Pravne komisije FSS-a, već prišili treću zvezdicu i sa takvim dresovima će nastupati naredne godine.

Telegraf vam ekskluzivno otkriva kako će izgledati novi dres Zvezde za narednu sezonu.

Dres Crvene zvezde za sezonu 2019/20; Foto: Telegraf

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crveno-beli dres će imati novi dizajn, sa dve crvene štrafte, koje će imati "prelaze" i nešto svetlije tonove na krajevima.

Iznad grba će biti i tri zvezdice, kao simbol 30. titule. Zvezda ih je zvanično do sada osvojila 29, ali crveno-beli su očigledno uvereni da će dobiti titulu iz 1946. godine.

Zvezdica je prišivena tako da je iznad postojeće dve, a ne kao na koreografiji koju su Delije imale na 160. Večitom derbiju, kada su sve tri bile u istoj ravni.

https://www.instagram.com/p/BxJ6jo2l-zx/

Pored osnovnog crveno-belog dresa, Zvezda će imati i dodatne dve garniture za prvenstvo. Jedna će biti plava, a jedna siva, što je novina.

Takođe, kako nam je direktor Zvezdinog marketinga Goran Broćić otkrio, imaće i dve dodatne garniture, koje će biti specijalno dizajnirane.

Goran Broćić

Direktor marketinga Crvene zvezde, Goran Broćić; Foto: MN Press

Imaćemo nove sezone pet garnitura dresova. Tri osnovne za prvenstvo, i dve dodatne, jedna vezana za evropska takmičenja, a jedna u čast navijača i njihovu odanost klubu. Cene će biti iste kao i prošle godine, 8.000 dinara za osnovne garniture, a radimo na tome da poslednje kolo u ovom prvenstvu odigramo u novim dresovima, i da oni tada imaju svoju promociju - rekao je Broćić za Telegraf.

Telegraf.rs