OTKRIVAMO koji su klubovi zainteresovani za Pavkova, poznata i cena (FOTO)

Zimus su se raspitivali za cenu igrača koji je dao dva gola Liverpulu, a već tri puta su slali izvidnicu u Beograd na dva poslednja derbija.

Dva gola Milana Pavkova u mreži Liverpula su obeležili sezonu napadača Crvene zvezde i zimus je malo falilo da napusti klub, ali se tada kockice nisu složile sa Kinezima i još nekoliko klubova. Pratio ga je slavni Milan, a za cenu se raspitivao kako saznaje HotSport, Štutgart.

Nemci su imali određene uslove kada je bilo na redu plaćanje obeštećenja (nekoliko rata) i njihov predlog je odbijen. Ipak, priča nije arhivirana vec su popularne “Švabe” tri puta slali izvidnicu u Beograd.

 Na dva poslednja derbija bili su pojedinci iz sportskog sektora i sada slede eventualni dalji koraci. Član Bundeslige je vagao dosta i za Nemanju Radonjića i hteli su da iskeširaju šest miliona evra, ali se onda pojavio Marsej sa duplo vecom ponudom.

Strpljenje se isplati i naplati tako da zaintresovani za Pavkova (postoje klubovi) i izvan Evrope moraće da ispune cenu Crvene zvezde. Ljubimac navijača ne žuri u inostranstvo i sledi posle završetka sezone odmor i nove obaveze u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je plan da se pokuša novi plasman u elitu ili bar u Ligu Evrope. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Provereni aduti su potrebni za trku, a svakako da se traze i pojačanja, kao što Štutgart ima na skeneru Milana Pavkova.

Izvor HotSport