Otkrivamo ko od stranaca napušta Zvezdu, ima mesta samo za četvoricu

Uz pojačanja koja se čekaju, na Marakani će biti ukupno osmorica igrača bez srpskog pasoša

Dolazak Tomanea i Žandera Santane sledeće nedelje napraviće veliku gužvu u, ionako, natrpanom igračkom kadru Crvene zvezde.

Pogotovo što se tiče stranih igrača, odnosno onih koji nemaju srpski pasoš. A sa pomenutom dvojicom će ih biti čak osmorica.

To znači da će crveno-beli do kraja prelaznog roka morati da nađu model kako da se oslobode minimum dvojice, moguće i trojice, zbog pravila da u Super ligi mogud a igraju samo četvorica istovremeno.

Upravo tako nešto je najavio i trener Vladan Milojević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Biće dosta odlazaka, ne samo stranaca, nego i naših koji imaju dozvolu za odlazak. Radi se na tome, probaćemo da svedemo broj na pet optimalnih stranaca. U našem prvenstvu mogu samo četvorica da budu i onda je malo nezgodno kada zbog administracije ne mogu da igraju - rekao je Milojević.

Vladan Milojević

Milojević i Kanjas Foto: crvenazvezdafk

Zvezda trenutno ima na raspolaganju Lorenca Ebisilija, Erika Jirku, El Fardu Bena, Ričmonda Boaćija, Hozea Kanjasa i Nikolu Krstovića.

Odlasku su trenutno najbliži Ebisilio i Jirka. Holanđaninu se traži klub za transfer, dok je kod Slovaka drugačija priča. U pitanju je pozajmica.

Ne bi bilo iznenađenje da Zvezda do 31. avgusta ostane i bez Bena koji je istakao da je čelnicima kluba obećao da će biti tu do kraja kvalifikacija. Verovatno i od njih sve zavisi.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić) Telegraf.rs