OTKRIVAMO: Evo zašto je Zvezda odustala od Prijovića! “Previše je nadobudan, nije pokazao poštovanje”

Ipak ništa od dolaska Aleksandra Prijovića

Aleksandar Prijović je već viđen na Marakani kao novi napadač Crvene zvezde, međutim, u poslednjem trenutku je klub odlučio da stopira pregovore s njim.

Isprva se verovalo da je reč o finansijskim uslovima koje je povremeni reprezentativac postavio "crveno-belima", s obzirom na to da on u Al Itihadu ima platu od preko 6.000.000 evra godišnje.

Međutim, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je objasnio šta je zapravo problem s ovim igračem.

- Nije se uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski, nego po mnogo osnova, pokazao je nadobudnost u razgovorima - rekao je Terzić, a potom i nastavio u istom tonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ne bi se uklopio u svlačionicu i sistem, mnogo veći igrači su dolazili ovde, pa su ipak pokazali poštovanje i želju da igraju u ovom klubu. To nismo prepoznali kod njega i odustali smo - nastavlja Terzić, a rekao je i šta je ključno za novog napadača Zvezde

FK Crvena Zvezda, početak priprema

Foto: Nikola Tomić

- Želimo da onaj ko dođe bude fokusiran 100 odsto na fudbal, na ciljeve koje klub ima, mora da pokaže poštovanje prema klubu i prema momcima koji će igrati i deliti svlačionicu s njim - zaključio je Zvezdan Terzić.

Kako je naveo Mitar Mrkela, samo nekoliko minuta pre izlaganja Zvezdana Terzića, Crvena zvezda pregovara sa dva strana igrača čija će budućnost biti poznata u narednih sedam dana.

(Telegraf.rs)