OTKRIVAMO: Evo šta “SLEĆE” u Beograd

Navijači u transu.

Poruka na društvenma mrežama, na zvaničnom profilu F.K Crvene zvezde, sinoć nešto pre ponoći, na kojoj je pisalo, "Zvezdaši, stiže", mnogo navjače crveno-belih bacila je u trans.

Većina njih smela je da se kladi da je u pitanju novo pojačnje, jer u video klipu u centru pažnje avion koji sleće u Beograd.

Proradila je mašta i brzo se došlo do rešenja zagonetke. Aleksandar Katai se vraća u Crvenu zvezdu. Magiko ponovo Marakani.

Ali, od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Tim pre što je Kataiu istakao ugovor sa Čikago Fajerom pa je slobodan u izboru nove sredine. U Zvezdi je bio dve sezone, ostavio dubok trag, bio kapiten i miljenik navijača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Međutim, izgleda da se ne radi o pojačanju na terenu, već o pojačanju u vitrinama. Po svemu sudeći u pitanju je pehar namenjen osvajaču Interkontinentalnog kupa. Podsetimo, crveno-beli su 8. decembra 1991. godine u Tokiju savladali Kolo Kolo (3:0) i postali klupski šampioni sveta.

U Zvezdinom muzeju, međutim, nema originalnog pehara, samo njegova replika. Sada stiže onaj”pravi”. Uskoro će, dakle, da bude kompletirana riznica, muzej Crvene zvezde imaće dva najznačajnija klupska pehara!

srbijadanas