OTKRIVAMO: Došlo je do sukoba između Kafua i Milojevića (FOTO)

Pisale su tada Večernje Novosti da je Kafu udaljen sa treninga i da ga čeka kazna zbog neprofesionalnog ponašanja. Tade je to prošlo ispod „radara“, ali cela priča imala je mnogo veću težinu.

Naime, Milojević je primetio da na treninzima Kafu radi potpuno slobodnije i manje u odnosu na druge igače što je mnogo puta pokušao da objasni neposlušnom Brazilcu koji je nekoliko puta i zakasnio na trening, maltene bez izvinjenja, sem formalnog „neće se ponoviti“. Međutim, ponavljalo se.

Milojević je poručio Upravi da neće da gubi autoritet zbog jednog neposlušnog igrača i zatražio da ga uklone iz prvog tima, što se nekima nije dopalo.

Baš pred Napoli stvari su kulminirale, trebao je Kafu i da uđe, ali je Vladan čvrsto odlučio da ga ostavi na klupi (usled velikih povreda igrača), nije ga na kraju uveo Miloje.

Verovatno je nastao problem u samoj činjenici da je Kafu plaćen 700.000, što je za Zvezdu previše novca, primera radi Borjan, Degenek, Savić imaju platu 200.000. Pored toga i mnogi igrači su počeli da se bune, ne diretkno ali se to osećalo, pa je nekako izbegnuta veća problematika.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dolazi nova sezona, videćemo šta nas čeka. Milojević svakako nije oduševljen Kafuom.