Osvojite besplatnu kartu za Zvezda – Pjunik, a evo i kako

Svi oni koji daju krv, dobiće ulaznicu za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona - Crvena zvezda - Pjunik

Crvena zvezda je saoštila da će se akcija "Crveno-bela krv" održati 25. put tokom 1. i 2. avgusta u periodu od 10 do 18 časova u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", ali i širom Srbije i Republike Srpske.

Svi oni koji daju krv, dobiće ulaznicu za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona - Crvena zvezda - Pjunik, koja je na programu u sredu od 20.45.

"U prethodnoj akciji koja je održana u maju, skupili smo 509 jedinica krvi i još jednom pokazali da imamo veliko zvezdaško i humano srce. Ipak, sigurni smo da će se zvezdaši ovog puta odazvati u još većem broju i na taj način obeležiti mali jubilej ove akcije, s obzirom da je 25. put kako se održava. Svi oni koji na delu pokažu humanost, kao vid nagrade, dobiće ulaznicu i za prvu evropsku utakmicu Crvene zvezde ove sezone. Akcija će se i ovog puta osim na našem stadionu održati još i u Nišu, kao i u čak devet gradova u Republici Srpskoj", piše u saopštenju crveno belih.

Termini su sledeći:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

1. avgust: Prijedor, Gradiška, Banja Luka, Bijeljina, Trebinje, Nevesinje, Zvornik, Foča, Doboj.

2. avgust: Niš.

Crveno-beli su potom pojasnili i detalje vezane za samo davanje krvi.

"Akcija koja se sprovodi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće još jedna prilika da pomognemo onima kojima je to potrebno, a zvezdaši oduvek pokazuju da imaju veliko srce. Кrv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola", poručili su iz Zvezde.

Telegraf.rs