Ostvaruje se san svih ZVEZDAŠA!? Teodosić pojačava Crvenu zvezdu?!

U Crvenoj zvezdi trenutno rade na sklapanju jakog tima za narednu sezonu.

Na Mali Kalemegdan su dosad stigla četiri košarkaša (Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Džon Holand i Hasan Martin), a očekuje se da uskoro budu poznato i koji još igrači će da zaduže crveno-beli dres.

Predsednik Zvezde, Nebojša Čović, najavio je nova pojačanja, a otkrio je i da je trenutno cilj dovođenje iskusnih Miroslava Raduljice i Miloša Teodosića.

- Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača. Imamo i nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu. Jedan od njih je i vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića - otkrio je Nebojša Čović za "Expres".

Miloš Teodosić je dugo bio velika želja navijača Crvene zvezde, ali i ljudi iz kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Delovalo je krajem leta 2019. godine da bi Teodosić po povratku iz NBA lige mogao da dođe pravo u Zvezdu, ali je ipak odlučio da prihvati ponudu Virtusa čiji je i danas član.

Dobro je poznata i njegova izjava iz 2013. godine kada je govorio o potencijalnom dolasku na Mali Kalemegdan.

"Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem - prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru", govorio je reprezentativac Srbije.

Teodosić sa ekipom iz Bolonje ima još godinu dana ugovora, i dalje igra na izuzetno visokom nivou, a s obzirom na to da je u martu ove godine napunio 35 godina, morao bi da prekrši svoje "obećanje" o starosnom dobu. Takođe, visina njegove plate u Virtusu predstavlja problem.

Kurir sport