“Ostao nam je još taj derbi…”

Crvena zvezda je rezultatski dobro počela prolećnu sezonu.

Crveno-beli su vezali dve pobede bez primljenog gola, ne dozvolivši rivalima da upute udarac u okvir Milana Borjana.

Činjenjica je, ipak, da Dejan Stanković nije upotpunosti bio zadovoljan viđenim u subotu veče na Marakani. Rezultatski šampion dobro gura i čeka veliki izazov i susret sa Partizanom. 

"Svi smo željno iščekivali nastavak sezone. Dobro smo odradili pripreme, trebalo nam je malo vremena da se upoznamo sa Misterom i on sa nama igračima. Dosta toga se promenilo, ali profesionalci smo i brzo se adaptiramo Šok terapija ponekad dobro dođe. Drago mi je da smo krenuli bez primljenog gola i što smo pobedili dve jake utakmice, ali to je već zaboravljeno jer nas u sredu čeka gostovanje u Inđiji, a onda i derbi“, poručio je štoper crveno-belih Nemanja Milunović.

Iskusni štoper i bivši reprezentativac Srbije bio je blizu prekomande na klupu tokom priprema u Beleku. Sve je ukazivalo da će Srđan Babić dobiti mesto u startnoj postavi. 

"Bez zdrave konkurencije nema dobre ekipe. Sva četvorica smo prvenstveno dobri drugari van terena, a normalno je da se na treninzima svako bori za svoje mesto u timu. Zdrava konkurencija je najbolja za igrača. Nemam 10 ili 18 godina, iskusan sam dovoljno da se koncentrišem na ono što radim i gledam da uvek dam maksimum, a na Misteru i svakom drugom treneru je da odluči ko će biti u startnoj postavi".

Tačno je da će crveno-beli u sredu gostovati Inđiji, ali već se uveliko priča o večitom deRBIJU. Pobeda bi upotpunila dosadašnju sezonu šampiona. Posebno posle


"Nadam se da ćemo nastaviti niz. Prvo protiv Inđije. Kasnije dolazi Partizan i samo nam ta još pobeda nedostaje. Ostali smo dužni nanavijačima u Humskoj. Samo nam još derbi ostaje zato što smo napravili veliku razliku u odnosu na Partizan, ali znate i sami da bez pobede u derbiju nije ista draž".

Mozzartsport