OPET!? Kanga suspendovan zbog kršenja discipline

On je dva dana kasnije došao u Beograd posle reprezentativne pauze, u odnosu na to kako je bilo planirano

Bliži nam se novi večiti okršaj između Crvene zvezde i Partizana u Linglong Superligi Srbije. Ovaj će imati posebnu težinu, zbog toga što će moći da unese još malo drame u završnici šampionata, u slučaju da do pobede dođu beogradski crno-beli.

A kako stvari stoje, tim sa stadiona „Rajko Mitić“ ovih dana pored pripreme za derbi, mora da se bavi i disciplinom pojedinih fudbalera.

Kako navode „Večernje novosti“, klub je odlučio da suspenduje Gelora Kangu, koji nije došao u Beograd odmah po završeku kvalifikacionog ciklusa, već je odlučio da dođe dva dana kasnije, što je iznerviralo čelnike kluba.

Kako navodi ovaj list, to je razlog zbog kojeg ga nije bilo na terenu protiv Napretka u ubedljivoj pobedi Zvezde (1:4), ali se dodaje da Dejan Stanković ne planira da toleriše ovakve ispade svojih fudbalera, zbog čega ovog igrača neće biti ni na susretu protiv Partizana u sredu na stadionu „Rajko Mitić“.

Ni to nije sve, Kanga bi zbog svega mogao da plati i finansijsku kaznu. Ne treba zaboraviti da je već imao određenih problema na relaciji sa trenerom i upravom krajem 2020. godine zbog nediscipline. Njegov izostanak biće svakako veliki hendikep, uzimajući u obzir da je ove sezone upisao šest golova uz sedam asistencija.

(Telegraf.rs)