“Ono što je nama interesantno iz Italije nije dostupno”

Stanković o novom Falčineliju: Tamo svi čekaju Seriju A, niko ne žuri

Crvena zvezda se zvanično oprostila od Dijega Falčinelija, govorili su o tome Zvezdan Terzić i Dejan Stanković na zvaničnom okupljanju za novu sezonu.

Pored mršavog učinka u drugom delu sezone italijanski napadač, pod ugovorom sa Bolonjom, ostavio je više nego dobar utisak. Ujedno i rupu u špicu napada.

Italijan je došao posle dogovora Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića i možda utabao put nekom drugom igraču sa tamošnjeg podneblja.

Međutim, trener crveno-belih kaže da nije u ovom trenutku realno dovesti igrača koji bi napravio razliku u Zvezinom dresu.

“Evropsko prvenstvo još traje. Drugačije se radi u ovom momentu. Znate, neko je u Italiji ima još dva meseca prelaznog roka. Nema razloga da žuri. I oni koji bi promenili sredinu čekaju ponude iz Serije A. Ono što je nama zanimljivo, nije nam dostupno. Iz više razloga”, rekao je Dejan Stanković.

Ne krije Zvezdin šef stručnog štaba da na Prvenstvu Evrope navija za Italiju. 

“Mančini je napravio dosta sa ovom ekipom, 30 utakmica bez poraza, ako ne prime gol, obaraju rekord star mnogo godina, koji je postavio Dino Zof. Po svemu prikazanom su izuzetno konstantni i korektni”, dodao je Stanković.

Mozzartsport