Ohi priznao šta mu najteže pada od kako je stigao u Zvezdu! “Nisam se s tim susretao u karijeri do sada”

Norvežanin ističe da je došao na Marakanu kako bi postizao golove

Još i pre nego što je odigrao prve zvanične minute u dresu Crvene zvezde, dosta toga se očekivalo od norveškog napadača Ohija Omoijuanfa kada su u pitanju partije u crveno-belom dresu!

Posle tri zvanične, doduše na pripremama, od Ohija se očekuje mnogo više s obzirom na to da je već postigao tri gola.

Odlično sam se uklopio i veoma sam srećan što sam ovde. Pripreme su teške, ali igramo dobro i to se vidi na terenu. Što se golova tiče - zato sam tu, da bih pomogao ekipi time što ću da postižem pogotke. Nadam se da ću nastaviti tako i kada liga počne, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje i osvaja bodove, a ne da ja postižem golove. Ali ako to bude način mog doprinosa, nastaviću to da činim - počeo je Ohi koji je pohvalio saradnji sa Kataijem i Ivanićem:

Oni su dobri igrači i nije nam teško da se sporazumemo na terenu. Pričaju engleski, ali i po govoru tela se dobro razumemo. U fudbalu je to još jedan od načina komunikacije. U saradnji sa Kataijem i Ivanićem, meni je najbitnije da budem što bliže golu i oni će me pronaći svaki put. Fanstastični su igrači, zapravo svi smo. Imamo dobar tim i radujemo se prolećnom delu sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nastavio je Ohi da govori o pripremama.

Mnogo radimo na taktici i za mene je to novitet. Cilj je da se što bolje uklopim sa igračima i da se upoznam sa tim šta trener misli i želi od mene. Pomaže mi rad na taktici i drago mi je što smo usmereni na to. Imam sjajan odnos sa Misterom.

- Najteže mi pada što dva puta dnevno treniramo, a u međuvremenu igramo utakmice. Nisam se susretao sa tim u dosadašnjem delu karijere, jer kad sam u Norveškoj išao na pripreme, to je bilo drugačije. Imali smo lakše treninge ili nismo trenirali pre utakmica, ali ovde radimo i na dan kada igramo, kao i dva puta dnevno kad nema mečeva. Teško je, ali moramo svakodnevno da izlazimo iz komfor zone i da sve ovo prođemo kako bi bili bolji i kako bi se rezultati našeg rada videli na proleće. Očekujem da svi budu u dobroj formi i da igramo sjajan fudbal.

Priznao je Ohi i da polako uči srpski jezik.

Za sada mi dobro ide, znam osnovne stvari poput - kako si, zdravo, ali moram da napravim iskorak i naučim da konstruišem rečenice. Sada se trudim da učim mog cimera Ibrahima. Ide dobro, trudi se. Što se tiče slobodnog vremena, nema ga mnogo. Ali kad ga bude - spavam, odmaram i trudim se da povratim energiju.

Otkrio je Norvežanin i da dobija veliki broj poruka od navijača najtrofejnijeg srpskog kluba.

Nemoguće je da svima odgovorim na poruku, trebalo bi mi sedam dana za to. Ali veoma sam im zahvalan zbog podrške koje dobijam. Svaki dan mi šalju poruke i čestitaju na golovima, zaista su fantastični. Počastvovan sam što igra za Zvezdu, klub sa velikom armijom navijača. Jedva čekam da zaigram na Marakani pred njima.

(Telegraf.rs)