Ohi oduševljen Zvezdom, jedva čeka da zaigra sa Kataijem i Ivanićem

Igra u nestvarnoj formi pred dolazak u Zvezdu.

Fudbaler Molde koji će ove zime pojačati Crvenu zvezdu Ohi Omoižuanfo pohvalno je govorio o svom novom klubu i istakao da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu.

Ohi je letos dogovorio saradnju sa Crvenom zvezdom koja ga željno iščekuje, posebno nakon što postiže golove iz kola u kolo i trenutno na 25 prvenstvenih utakmica ima 24 pogotka. Nestvarno. 

Stiže kao slobodan igrač na zimu i njegove igre se pomno prate u Norveškoj.

"Već sam znao koliko je velika Crvena zvezda i pre potpisa. Reći ću vam nešto, kad su me kontaktirali, bez i najmanje sumnje, bez ijednog pitanja, rekao sam samo – da. Gledao sam veliki broj utakmica u Super ligi i u Ligi Evrope, želeo da vidim tim, igru, sve kako bih se što pre prilagodio tom stilu i upoznao saigrače", započeo je Ohi u razgovoru za "Žurnal".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vlada uzajamno praćenje, kako kaže Ohi. Prati način na koji igra Crvena zvezda, ali istakao je i jednog budućeg saigrača - Milana Pavkova!

"Sviđa mi se način na koji Zvezda igra, mislim da mogu mnogo da doprinesem u takvom stilu igre. Formacija je za mene nebitna. Prilično sam fleksibilan po tom pitanju. Naravno, ako trener odluči da igra sa dva napadač to je svakako bolje za mene... Prvo želim da kažem da je tim odličan. Uživao sam da ga gledam. Takođe sam uživao da gledam igrače kakvi su Katai, Ivanić, Dragović, Kanga. Četvorica stvarno dobrih fudbalera. Sviđa mi se i kvalitet Pavkova, njegov završni udarac je zaista impresivan".

Navijači mu svakodnevno pišu, a on "baca u trans" svojim golovima i tera ih da ga željno iščekuju.

"Dobijam mnogo poruka od navijača Zvezde. Već su učinili da se osećam iskreno dobrodošlim. Mnogo lepih poruka mi je stiglo, a i dalje dolaze. Baš se radujem što ću da igram i postižem golove za takve navijače. Sezona koju sada igram je posledica „verovanja u proces“. Da pojasnim, uvek verujem u ono što maksimalno radim i čemu se predam, tokom vremena sam dao sve od sebe i ovo je nagrada za sve to. Fokus uvek mora da bude na pozitivne stvari! Uvek pokušavam da ostanem pozitivan bez obzira na situaciju".

Najveći broj golova od početka sezone u jačim evropskim ligama, upravo je postigao Ohi Omoižuanfo.

"Lep je osećaj, ali je to i normalno zato što je moj posao da dajem golove. Uvek se osećaš dobro kada radiš svoj posao na najbolji mogući način. Takođe, moram mnogo da da zahvalim saigračima, njihova uloga u svemu ovome je nemerljiva", kazao je on.

Sportske.net