OGROMNO POJAČANJE NA KORAK DO ZVEZDE! Ali postoji jedan problem, Terzić otkrio o čemu se radi

U novom intervjuu generalni direktor Crvene zvezde je dao informacije o pojačanjima

Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda je dao intervju za Sprotski žurnal i tim povodom je, između ostalog, pričao i o pojačanjima.

Kako Zvezdan navodi Zvezdi su potrebni igrači na tri pozicije: štoper, zadnji vezni i napadač, pa se osvrnuo na njihov dolazak.

- Koliko je to dobro, toliko je i loše. Prvo, trošiće se novac na dovođenje tih igrača, na njihove plate i treća stvar: biće više nezadovoljnih igrača u svlačionici. Sada se negde iskristalisao najboljih 11, i dovođenje tri igrača, a imate derbi protiv Partizana, neko će morati na klupu, a očekuje da bude nosilac igre. I stvarno su svi ostavili dobar utisak. I negde se iskristalisalo 11 igrača. Imate 19. septembra start u Ligi šampiona, neka trojica će, ako dovedemo nove, morati na klupu u odnosu na sadašnji tim u kojem se već zna najboljih 11. Ja bih lično voleo da imamo jaču konkurenciju.

Naveo je kako postoji odlična opcija, igrač sa 33 godine, međutim isto je rekao da ne voli da troši nego da investira novac.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Nama se nudi fenomenalan igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi, ali recimo je 90. godište, 33 godine ima i treba mu dati 1.200.000 platu i sigurno bi pomogao Crvenoj zvezdi. Da li nam to sada u ovom trenutku treba? Nije važno ime... Ne volim da trošim pare, ja volim da investiram pare. A kada dovodimo igrače koji su mladi, to je investicija. Pokušavamo da napravimo balans među igračima i koji će pomoći na terenu i da uzmemo neki bod u Evropi i nastavimo u kasu.

Takođe, navodi da pojačanje ne garantuje rezultat, pa da novo pojačanje ne donosi sigurne bodove.

- Ko mi garantuje da ćemo ako dovedemo sad tri-četiri igrača, da ćemo uzeti 3-4 boda više?! Svaki bod je 1.100.000 evra. I moramo da vodimo balansirano politiku. Svesni smo da dovođenjem boljih, skupljih igrača, povećavamo šanse Crvene zvezde za bolje rezultate u Ligi šampiona. Ali ti niko ne garantuje. Ali ako imaš loše igrače, to ti svakako garantuje da nećeš ništa uraditi.

(Telegraf.rs)