OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU! Crveno belima se povredila dva ključna igrača…

“Pratićemo situaciju i reagovaćemo”, poručio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela

Crvena zvezda i dalje traži špica. A kada će stići novi napadač niko ne zna.

Pokušavaju odgovorni iz Ljutice Bogdana da pronađu adekvatno rešenje koji se uklapa u finansijski okvir srpskog šampiona, ali za sada ide jako teško.

Nisu uspeli crveno-beli sa Mateom Kasijerom, izvesno je da je Džekson Muleka prevelika riba u ovom trenutku za Crvenu zvezdu.

Ali nije to ono što jedino muči Dejana Stankovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

”Sve je bilo idealno u Sloveniji do juče kada su se na treningu povredila trojica igrača. Tu su Krstičić, zatim Ohi i Pavkov. Nadamo se da povrede nisu teže prirode. Čekamo da vidimo rezultate magnetne rezonance”, poručio je u razgovoru za televiziju Arena Sport Mitar Mrkela.

Špic je i pre novih dešavanja bio prioritet Crvene zvezde. A tek sada... Deluje da će crveno-beli morati brzo da reaguju.

”Voleo bih da što pre nađemo napadača, ali... Špicevi su najskuplji na tržištu, treba izdvojiti ozbiljnu svotu novca. Prošle godine smo bili vrlo efikasni. Dali smo preko 100 golova, ove takmičarske godine 94. Znamo da navijači Crvene zvezde vole da vide najboljeg napadača u našim redovima. Međutim, za sada su tu Ohi i Pavkov. Svako od njih je odigrao dobro poslednjih šest meseci. Ohi je za polusezonu dao devet golova, Pavkov 11 za sezonu. Pratimo situaciju i reagovaćemo ukoliko se ukaže šansa”.

Sportski direktor crveno-belih je zadovoljan prolaznim vremenom tima Dejana Stankovića. Posebno utiskom koju su ostavile novajlije Bukari i Kangva.

”Dobro smo izgledali. I kada sam bio direktor mlađih selekcija voleo sam da igram protiv Slovenaca. Oni su uvek agresivni i namešteni. Dobro su delovali Bukari i Kangva, nadam se da će biti još bolji, da će nam doneti brzinu i probojnost. Prošle godine smo imali sezonu iz snova, koja treba da nam bude za ponos. Ali uvek ima prostora za napredak. Nadam se da ćemo imati još bolju ekipu. Doveli smo dva brza igrača, to je bio uslov za napredak”.

Mozzartsport