OGLASIO SE TERZIĆ: Zvezdu napušta još jedan igrač, Vujadin ostaje, Jirka neverovatan na testiranjima (FOTO)

Prelazni rok je u punom jeku. Zasad su iz Ljutice Bogdana otišli Nenad Krstičić (AEK) i Nemanja Milić (BATE Borisov). Prethodnih dana pisalo se o ponudama za Milana Borjana, Vujadina Savića, Miloša Degeneka…

Ponude pljušte, ali zasad nema realizacije transfera. Najbliži odlasku je australijski reprezentativac koji je sa “Ozijima” na Kupu Azije.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o prelaznom roku, ambicijama u prolećnem delu sezone, novajlijama…

– Pozdravili smo igrače, rekli im za ciljeve, koji su veliki. Priprema za odbranu titule i nadam se da ćemo krajem maja da se radujemo. Dugoročno planiramo. Nadamo se i kvalifikacijama za Ligu šampiona – rekao je Terzić.

Oko Degeneka situacija je i dalje nejasna.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Pričao sam s njim. Blizu je odluke da prelomi, da ode jer je ponuda fantastična. Ako Degenek ode, Savić sigurno ostaje. Takav je bio plan. Doveli smo Milunovića, ali jedan štoper ostaje. Što se tiče Borjan, on 100 odsto ostaje. Razgovaramo oko poboljšanja ugovora.

Terzić kaže da će sa Savićem da bude produžena saradnja.

– Dogovorili smo se sa Vujadinom. Potpisaće ugovor narednih dana.

On kaže da Zvezda ima pet, šest igrača viška. Zbog manjeg broja utakmica na proleće. U prvom planu za odlazak su Meleg i Stojiljković. Oko Jirke je i dalje neizvesna situacija.

– Jirka je igrač budućnosti. Rezultati sa testiranja su mu fantastični. Mlad je, ima 20 godina. Na stručnom štabu je da proceni – istakao je Terzić i dodao da će, ako neko ode, možda da bude novih dolazaka u klub.

maxbetsport.com