Oglasio se Pešić povodom glasina da dolazi u Zvezdu! Njegov odgovor RASPAMETIO DELIJE!

Crvena zvezda i dalje je u potrazi za napadačem.

Ekipa sa Marakane već duže vreme pregovara sa raznim fudbalerima, a najozbiljniji kandidati za dolazak u redove crveno-belih jesu Aleksandar Prijović i Aleksandar Pešić.

Prema pisanju medija, Pešić je nešto bliži dolasku u Ljutice Bogdana.

Povodom toga, sjajni napadač se oglasio i uputio jasnu poruku.

– Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti – rekao je Aleksandar Pešić.

Izvor ‘Informera’ sa Marakane ističe da postoji mogućnost da ga gledamo ponovo u crveno-belom.

– Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Posle Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dve negde u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac. Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rešenjima ili ne – rekao je izvor iz Crvene zvezde.

Podsetimo, Pešić je crveno-beli dres nosio 2017. godine kada ga je Zvezda dovela iz Tuluza za 700.000 evra, i te sezone je postigao 29 golova uz 21 asistenciju.

Hotsport.rs