Oglasio se najbolji igrač derbija: “Prijaju pohvale trenera, mnogo radim, trudim se”

Eraković je stasao u ozbiljnog igrača

Obrni-okreni, priča o najboljem akteru minulog derbija, makar sa Zvezdine strane, uvek se zaustavi na imenu Strahinje Erakovića, kojem će u biografiji prethodni meč sa Partizanom ostati upisan kao položeni ispit zrelosti, kvaliteta i velikog talenta.

- Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli, rekao je mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković posle remija protiv Partizana (0:0) u 167. večitom derbiju.

Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ - izjavio je Eraković za klupski sajt.

Mladi štoper dodao je da mu prijaju pohvale trenera Dejana Stankovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podršku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje.

Eraković je svestan da je pred Zvezdom još šest utakmica - šest finala.

- Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod bude - ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima - osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo - poručio je Eraković.

(Telegraf.rs)