Oglasio se Miloš Krasić povodom priče o njegovom dolasku u Zvezdu (FOTO)

Miloš Krasić je slobodan igrač - raskinuo je ugovor sa Lehijom šest meseci pre isteka istog i vratio se u Srbiju!

Dovoljno da se odmah postavi pitanje hoćemo li nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, CSKA i Juventusa gledati možda u dresu Crvene zvezde i Partizana.

Iskreno, u ovom trenutku nisam razmišljao o "večitima", mada su rezultati koje su postigli naši klubovi u Evropi i reprezentacija za svaki respekt i pohvalu. Igrao sam u Srbiji ranije, posle toga nisam razmišljao da se vratim, a opet sada ne mogu ništa da kažem. Možda bude neka ponuda, u meni tinja još neka ambicija da igram, ali o tom potom - rekao je Krasić za Večernje novosti.

Iskusni vezista je nedavno dao opširna intervju za polsjek medije, gde je govorio zbog čega više nije igrač Lehije, ali i pozivima koje je ranije imao sa Topčiderskog brda.

Kada sam išao u Lehiju, Partizan mi je nudio pet puta više para. Zvali su me i čelnici Crvene zvezde. Ali, želeo sam da igram u inostranstvu, nisam hteo da se vraćam u Srbiju. I dalje mi se ne vraća tamo. Možda uskoro i završim karijeru. Mada, još ima snage za godinu ili dve. Ako neki klub pozove, razgovaraćemo. Nedavno sam čuo da je Krakovija zainteresovana....

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Treniram individualno, nemam probleme sa kilažom i želim još da se dokazujem - jasan je bio Krasić.

Telegraf.rs