Oglasio se Milan Tomić: Poruka Delijama ali i Budućnosti

Košarkaši Crvene zvezde spremaju se za majstoricu finala plej-ofa regionalnog šampionata.

Crveno-beli ističu da će spremno dočekati utakmicu koja donosi titulu i plasman u Evroligu, a na tom putu im stoji aktuelni šampion, ekipa podgodičke Budućnosti.

Interesovanje navijača za ovu utakmicu je ogromno, a nema sumnje da će crveno-beli u ponedeljak imati ogromnu podršku i veliki vetar u leđa, a trener Milan Tomić istakao je da bi njegovi igrači morali da iskoriste tu podršku.

– Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina, i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige, rekao je trener crveno-belih.

Igrač crveno-belih Dejan Davidovac saglasan je sa rečima trenera, te dodaje da su on i njegovi saigrači svesni da ih čeka jedna teška utakmica.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov, rekao je Davidovac.

Kapije hale ‘Aleksandar Nikolić’ biće otvorene 16.30 časova, a iz kluba zbog veliko interesovanja apeluju na sve navijače da dođu ranije kako bi na vreme ušli u dvoranu.

Hot sport