Oglasio se Milan Gajić povodom mogućeg transfera u Crvenu zvezdu, oduševljenje među Delijama! (FOTO)

Kako je Crvena zvezda ove sezone napravila čudo plasirajući se u Ligu šampiona, tako su i porasli apetiti da se bude član iste svake naredne sezone. 

Zvezda je pokazala da se može nositi sa evropskim velikanima pa će pokušati unaprediti pozicije koje "škripe" kako bi i bila konstantnija u evropskim takmičenjima.

Poslednjih meseci se pričalo kako bi mladi "orlić" mogao pojačati redove Crvene zvezde. Reč je o Milanu Gajiću koji je osvojio svetsko prvenstvo sa mladom reprezentacijom.

On se oglasio povodom mogućeg dolaska u Zvezdu, pritom nije krio da je veliki Zvezdaš i pričao je o glasinama koje su kružile da bi on mogao pojačati Partizan umesto Crvene zvezde.

„Iskreno, kada sam dolazio u Bordo nisam znao nešto mnogo o gradu, osim da ima jako dobra vina“, uz osmeh kaže Gajić i nastavlja:
„Takođe sam upamtio Bordo pošto je igrao protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ja sam veliki zvezdaš. Mislim da je to bilo u sezoni 2010/11, od tada sam počeo i da pratim francuski fudbal“.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ne zaboravlja Gajić koliko je truda uložio kako bi došao do sadašnjeg statusa u timu.
„Moja prva utakmica bila je protiv Larnake u gostima. To je meč koji ne zaboravljam. Ovo sada je nešto potpuno drugačije. Liga 1 je mnogo teža od srpskog šampionata. Tokom prve godine sam se adaptirao na novu sredinu, sada igram mnogo bolje i radim više. Mnogo sam napredovao otkako sam stigao ovde. Imam više samopouzdanja i to je ono što je važno“.

- Video sam na društvenim mrežama da se pominjem kao potencijalno pojačanje Partizana. Nisam o tome razgovarao ni sa kim. Niko me iz Humske nija zvao. Takođe, znam da niko od čelnika crno-belih nije kontaktirao moj klub.

- Nisam najzadvoljniji statusom, ne poričem da sam veliki Zvezdaš, videćemo šta će biti u budućnosti.